Sat Capul Piscului

iul 30, 2009

Godeni.RO - o nouă formăSite-ul godeni.ro este instalat pe o platformă CMS (Content Management System - Sistem de Management al Conţinutului), aceasta eliminând pe cât posibil intervenţia programatorilor în editarea şi administrarea paginilor web.

General
admin

 

Site-ul godeni.ro este instalat pe o platformă CMS (Content Management System - Sistem de Management al Conţinutului), aceasta eliminând pe cât posibil intervenţia programatorilor în editarea şi administrarea paginilor web. Întreg conţinutul paginilor web este dinamic şi este memorat într-o bază de date (MySQL) convertită la UTF-8 ceea ce rezolvă şi problema diacriticelor româneşti. Sistemul permite administrarea prin autentificarea cu utilizator şi parolă. Se pot defini mai multe tipuri de utilizatori cu diferite drepturi de acces (editori pagini web, designeri, administratori etc.).

Având în vedere aceste facilităţi orice persoană care doreşte să aducă îmbunătăţiri şi adăugiri materialelor publicate o poate face specificând acest lucru prin formularul de contact din secţiunea „Contact” şi va primi un nume de utilizator şi o parolă necesare autentificării.


Pagina anterioară: Arbori Genealogici
Pagina următoare: Arbori Genealogici


godeni.ro este un site web realizat şi găzduit de Mihail Dumitrache pentru COMUNA GODENI.  Toate drepturile asupra materialelor prezentate pe acest site aparţin în exclusivitate producatorului!
Copyright © 2007 Mihail DUMITRACHE.